FaceUP Logo

Tomsnak, forvirring og måske et lille twist af menneskelighed Skrevet l*rt om natten, det kom ud af det blå så peace to the world!

Udgivet 07/02 - 2013

Jeg kan være svær at overskue om det er som ven, familie, kæreste eller noget helt fjerde!
Jeg vil altid være over dig som en engel, passe på dig og være for dig igennem det du går igennem imens du tager på eventyr i livets spor! Jeg vil følge dig i dine glæder, lykkeligheder og også de sværeste sørger! Jeg vil altid have en hånd over dig som du altid kan tage fat i og komme op fra en mørk tid, men jeg er også den mest følelsomme og troende dreng du nogensinde kommer til at se på så lad være med at blinke, man kan gå glip af så meget i livet!
Det handler jo hele tiden om at finde en lykkekilde der varer ved, ikke en der går og efterlader dig på kanten af helvede! Hvis jeg kunne havde jeg fjernet den uge alle piger har deres shit på, så i kan prøve at have en hel måned uden smerter og også selvom det er umuligt! Det er altid værd at prøve jo, lige meget hvor langt nede du er så kan man altid sætte et mål til at blive gladere og hver dag vil du lave fremskridt!
Og hvis du ikke er så snaksagelig som lille mig, jamen så viser det bare at du også har et eller andet specielt og måske også trist at fortælle? Men det er jo forfærdelig bare tanken om at dine venner eller nogen anden skulle kende til disse fejl du har! Men du er på rette vej min ven, bare ved at læse dette åbner du dig op og du kommer til at tænke over disse ting!
Men jeg har en idé, skriv til nogle du tror har prøvet noget det samme og du vil meget nemt kunne kommunikere med disse personer også selvom om du er utrolig sky og genert!
Men du skal stadig passe på, du kan ikke stole på nogen 100% kun dig selv! Folk kan bruge disse svagheder på og trykke hårdt og hånfuldt på dem, de vil ikke vise nogen form for frygt eller noget ligne.. MEN derfor skal de ikke dømmes, de har sikkert ligeså mange svagheder som du har og de prøver bare at skjule dem selvom det ikke er det rigtige at gøre!
Og det er jo bare det nogle børn og unge men også voksne kan gå igennem på ingengang én dag, men det er altid godt at have den hånd over en! Om det er en person der er afgået, står dig nært og ja alt er muligt bare man har den ene person! Derfor føler jeg at man altid kan hjælpe et andet menneske, bare hold fast i troen på dig selv og det er derfor jeg er her! Du kan starte med at åbne dig selv op her! Ja lige her og nu, du skal bare finde personen og jeg står gerne og venter hvis nogen nogensinde skulle få brug for det! Lev livet, selvom det kan være svært!

Læst 1 gang

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note