FaceUP Logo

Trist udvikling her på FaceUP Og hvad kan vi alle sammen gøre?

Udgivet 25/07 - 2019Opdateret 10/08 - 20192019-07-25
Ja jeg ved godt jeg har skrevet om det her før men syns bare det ville være mega nederen hvis det går med FaceUP som med ARTO o.l.

Det er som om at der er færre og færre som er herinde mere. I gamle dage var der 100vis af profiler på om aftenen og der kom hele tiden masser nye til hver dag. jeg ved ikke om det er fordi folk bare ikke gider mere eller det er noget andet men vi brugere kunne jo ihvertfald hjælpe med at reklamere for FaceUP på de andre platforme hvor vi osse er, som feks Facebook o.l. Det kunne måske være med til at sitet ikke dør helt ud

Faceup er vel det sidste eneste site tilbage som er gratis og hvor alle bare kan mødes for alt muligt så ville det ikke være værd at gøre noget for at sikre at det osse er her om 2-3-4-5 år?
Læst 240 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Enig :)
02/08-19
Tror det vil hjælpe meget med et lettere  o-
g mere overskueligt design. Jeg ved ikke hvordan siden er på en computer, men på en mobil, kan det godt være svært at finde rundt.  De-
t er meget småt og reklamerne fylder rigtig meget.. 😕
27/11-19
Det er vel sådan udviklingen er, synes det er de færreste sider der kan holde sig godt kørende specielt hvis de ikke har et godt layout som også er mobilt kompatible.

Så der funktioner, Jeg kan sjældent få chatten til at virke. og det sænker jo også lysten til bruge siden hvis der evt er browser der ikke understøtter chatten.

og man kan sige hvis ikke der nogen der reklamere for siden, at vi som bruger evt selv skal lokker nogle til jamen så bliver der kun færre kontoer der er aktive og ingen nye til tage over for dem der finder et beder alternativ. hvis vi ikke selv spreder rygtet om siden.

Og som alt andet så har teknologien godt greb om os, så hurtige og nemme apps der frit tilgængelig vinder desværre.
07/12-19

Funktioner

Del artiklen:


Opret note