FaceUP Logo

Trist udvikling her på FaceUP
Og hvad kan vi alle sammen gøre?

Udgivet 25/07 - 2019Opdateret 10/08 - 20192019-07-25
Ja jeg ved godt jeg har skrevet om det her før men syns bare det ville være mega nederen hvis det går med FaceUP som med ARTO o.l.

Det er som om at der er færre og færre som er herinde mere. I gamle dage var der 100vis af profiler på om aftenen og der kom hele tiden masser nye til hver dag. jeg ved ikke om det er fordi folk bare ikke gider mere eller det er noget andet men vi brugere kunne jo ihvertfald hjælpe med at reklamere for FaceUP på de andre platforme hvor vi osse er, som feks Facebook o.l. Det kunne måske være med til at sitet ikke dør helt ud

Faceup er vel det sidste eneste site tilbage som er gratis og hvor alle bare kan mødes for alt muligt så ville det ikke være værd at gøre noget for at sikre at det osse er her om 2-3-4-5 år?
Læst 311 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Enig :)
02/08-19
Jeg vil gøre hvad jeg kan for at få skubbbet lidt liv i tingene her, så må vi se hvad tiden bringer, og om det lykkes eller ej.
Og jeg vil gøre mit beste, for at det bliver holdt i det positive hjørne, for meget negativt snak og sure miner, har det med at skræmme folk væk, desværre.

Til jer med små smartphone skærme, dertil er mit råd at i opgradere til en større skærm, næste gang i køber en ny, så er alt mere overskueligt og nemmere at komme til.
05/08-20
Jeg ønsker ikke faceup dør. Jeg er vild med siden. Det kan noget andet end eks insta og det syntes jeg er fedt. Jeg hvade fartisk arto da jeg var yngre og det var en mega go side. Hvis det stadig fandtes ville jeg stadig være på
27/09-20
enig
03/11-20
En af grundene til at folk forsvinder fra siden er at der hele tiden bliver oprettet fake profiler.
På 1 uge stødte jeg på over 10 nye fake profiler.
Da faceup startede kunne man også søge "Engangsknald og Bollevenner" da disse 2 muligheder blev fjernet faldt antallet af aktive bruger gevaldigt.

Så tror ikke der vil ske nogen ændringer i antallet af brugere.

Jeg har ikke nogen problemer med at bruge siden på min mobil.

22/10-22
Måske også hvis der blev ryddet lidt op i profilerne...

Hvis man går ind og søger så kan man finde profiler der ikke har været online i nogle år hvis disse blev slettet så ville det også være mere overskueligt med hvem der er aktive.
22/10-22

Funktioner

Del artiklen:


Opret note