FaceUP Logo

Vejen frem til at være social (Arrangementer)

Udgivet 27/12 - 2015

Vi kender nok det der med, at man sidder lidt af og til og tænker, at man er ret ensom. Måske venter man på, at nogle skriver til en og det så ikke sker. Sagen er, at man gerne vil være social, og have nogle at være i kontakt med. Men frygt ikke, for her er nogle gode tips, som har hjulpet mig til at blive mere social og få det meget bedre angående det! Denne guide er til dem, som har svært ved at flytte sig ud fra deres rammer, og som gerne vil prøve at komme i mere kontakt med folk. wink

Find venner du stoler på!
For det meste er vejen frem til at være social er venner man kan stole på. Selvfølgelig kan man godt bare skrive til en masse og have et bredt socialt netværk, men det er de venner, som man kan stole på, som kommer til at have den største betydning. Med disse venner kan du få snakket dine problemer igennem, få hjælp til mange andre ting, som kan være problematiske.

Rigtig gode venner kan også være nøglen til at møde andre nye mennesker. Og det kommer vi ind på i næste punkt! tongue-out

Venner fra nettet
En ting som jeg personligt godt kan lide, er folk som jeg har mødt fra nettet, og som jeg føler, at jeg har en god kontakt og kemi med. Hvis du også føler, at du har dette med en person, som du har mødt online, hvorfor så ikke møde dem?

Jeg har personligt gjort dette 3 gange i mit liv, og hver gang har været en oplevelse for sig selv. Både dårlige og gode. En af dem som jeg har mødt online, er jeg stadig venner med i dag, og vi mødte hinanden for ca. 1,5 år siden. Vi har et rigtig godt bånd til den dag i dag, og vi har hygget os sammen rigtig mange gange. Vores venskab blev 100% bedre af, at vi mødte hinanden.

Den måde som jeg gør det på er, at jeg startet ud med at skrive med personen. Derefter når jeg har lært personen at kende og føler, hvor jeg har dem henne (Er jeg tryg ved dem? Osv), så flytter jeg det videre til et andet socialt medie som Facebook, Skype og hvad man nu end har i dag. Herefter kan i nemt få kontakt med hinanden, og kende hinanden bedre og måske lave flere ting sammen. Når du føler, at tidspunktet er rigtigt, så spørger du personen, om de har lyst til at mødes. Et neutralt sted er godt at starte ud. En storby måske hvor i kan gå rundt og hygge jer.

Bare husk at vise dig fra en god side. Vær åben hvis du kan, og husk det gode humør, så skal det hele nok gå!

Overvind din frygt
Jeg har selv været en type, som ikke var så vild med at tage ud og være sammen med andre. Jeg følte mig mere sikker der hjemme, hvor intet dårligt kunne ske, men imens jeg har siddet der hjemme, så har jeg mistet chancen for at møde mange fantastiske mennesker, som kunne have en god indflydelse på mit liv, og jeg kunne have en god indflydelse på deres.
Selvfølgelig kan der altid være dårlige typer, som man kan komme til at møde, men her er det bare vigtigt, at man ikke bliver fanget i deres greb, så de trækker dig længere ned! Hvis du kan fornemme, at personen ikke er din type, så gør ikke mere ud af det. Bare fjern dig fra personen, og hver i nærheden af dem, som du stoler på.

Nok den største frygt, som jeg har haft er byture. Dumt som det nok lyder, så har jeg aldrig været en fan af druk og alt for højt musik, men det er fuldstændig noget andet nu. Jeg havde mange fordomme om det før jeg rigtig prøvede det, og før jeg vidste, hvad det faktisk var. Nu siger jeg ikke til dig, at du skal drikke dig i hegnet og være pisse stiv. Alkohol skal styres i rette mængder, selvfølgelig kan man også få meget, men det er om at finde ens grænser. Men nøglen til en bytur, hvis du har svært ved at forlade denne ramme af sikkerhed (Blive hjemme og ikke tage af sted fordi du ikke er tryg ved det), er at have en god ven, som du stoler på med. Med dem kan du holde dig til dem, og du har altid en form for backup og sikring.

Jeg kan selv bruge et eksempel fra mit eget liv. Før jeg prøvede byture havde jeg aldrig været inviteret til en. Jeg var ikke den store fest type, men min bedsteveninde spurgte mig, om jeg ville med på Zwei en aften, og det sagde jeg så ja til. Jeg var nervøs, og jeg havde det pisse dårligt. Tro mig. Jeg havde brudt min ramme, og den var fuldstændig knust. Jeg tog hen og mødte min veninde, og vi tog til for fest. Jeg havde det pisse fedt, og grunden til dette var, at jeg kunne åbne mig op for de mennesker, som sad rundt omkring mig. Med min venindes hjælp kom jeg i kontakt med dem, som hun kendte, og de begyndte også at snakke til mig. (Husk på at de nok synes det er lige så akavet i starten). Det er bare at åbne sig op, og vise sig fra den bedste side som man kan. Jeg har fået at vide af min veninde, at til hver evig eneste fest, hvor jeg har været med hende, så har folk altid synes, at jeg har været genial, humoristisk og rar, og det samme kan ske for dig!

Hvis du får chancen for at komme med til noget som en bytur, koncert, arrangement af en eller anden art så tag med! Hvad har du egentlig at miste? Du kan komme ud og møde nye mennesker, få nye bekendtskaber, og måske noget helt tredje. Muligheden er der jo.

Husk sikkerhed
Selvom du kan komme ud og møde nye mennesker, så vil alle nok ikke lige være de bedste. Med et miljø som vi har i dag, så er stoffer noget, som bliver indtaget i det daglige natteliv. Lad være med at tage stoffer. Hvis du bliver presset til at tage stoffer af nogen som helst, så er de mennesker ikke værd at være sammen med. Du er bedre end det!
Også nu da jeg selv er meget imod rygning, så prøv at lade være. Det er skadeligt, det er bevist, og selv det fest rygning du foretager dig skader dig også. Se link nede under. Mere forklarelse skal der ikke være til det.
Hellere et sundt liv end en kort fornøjelse!

http://www.heart.org/HEARTORG/GettingHealthy/QuitSmoking/QuittingSmoking/How-Cigarettes-Damage-Your-Body_UCM_322735_Article.jsp#

Og hvis du ikke føler for at være i et selskab, hvor du føler dig utryg, så forlad det. MEN, husk på at det altid kan være, at du føler det fordi du ikke er vant til det, men hvis personerne ikke er din type, og du ikke kan lide dem, så lad være med at være i deres selskab. Husk at du skal have det sjovt og føle dig tryg.

Og så drik ansvarligt og sørg for, at du har nogle, som kan hjælpe dig i byen. Jeg har ikke selv prøvet at gå kold i byen endnu, men jeg har prøvet at have masser af venner med i byen, som ikke selv kunne komme hjem, så hvis du er en af dem, så sørg for at du kommer sikker hjem. Bare husk at finde din grænse med alkohol.

Så hvad får du så ud af alt dette?
Masser af nye bekendtskaber! Siden jeg startede med at gå i byen, så har jeg fået masser af gode venner, som gerne vil have mig med, da de synes, at det har været nogle genialle turer hver evig eneste gang. Det at jeg er startet med at gå i byen har været et kæmpe selvtillid/selvværds boost! Jeg blev accepteret af de folk, som var med til festerne, og de fik en genial aften. Det kan du også gøre og få!

Hvis du får chancen så tag den. Gå lidt over dine vante grænser, men gør det på en ansvarlig måde, og gør nu ikke noget, som du kommer til at fortryde.

Hvis du selv har gode måder eller metoder til at bryde boblen, så skriv dem endelig. Hjælp andre. Det er sådan vi får en bedre verden! smile

Læst 97 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Ja selvfølgelig. Det gør jeg også selv. Man skal i hvert fald passe på med, hvad med gør og tænke sig om en ekstra gang, før man siger ja til noget, men det er også derfor, at jeg skriver, at man skal være tryg ved situationen. Tryghed er vigtigt når man skal møde nye mennesker :)
31/12-15

Funktioner

Del artiklen:


Opret note