FaceUP Logo

vudering af en persson

Udgivet 16/08 - 2012Opdateret 16/07 - 20162012-08-16

jeg bliver tit taget som emo eller sån noget, fordi jeg ikk er som andre, pga jeg blev ramt a en kniv da jeg blev født, og det har skadet min hjerne og derfor syns mange at jeg ikk er noget og at jeg
lider af smerter. men jeg lever da, bare nogle gad og se mig som den jeg er, ikk bare den person som er unormal og det jeg fejler. men jeg er mig.
jeg har gået gemmen ild, sne og alt bare for at leve, min far var ved at dræbe mig, andre i skolen, alle hadet mig, men jeg er her endnu, men har ingen far :'( for han er død og min mor er alkoholiker, men må jo leve med det, selvom det er mega hårdt :( jeg ville bare gerne leve et liv hvor alle tager mig som jeg er, selvom jeg kan glemme ting pga min skade, og så bliver andre sure. jeg må ikk løbe pga min ryg, så blir jeg får jeg det mere dårligt :(
tag mig nu som jeg er, for mit liv er lort i forvejen, men hjælper gerne andre men tager mig ikk a mig selv. i ved ikk hvordan det er og blive set som et 0 i alle mine år, fordi jeg er unormal, og er skadet, i skulle tænke jer om før i siger noget, for det kan gøre ondt på den anden.

Læst 9 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

mdp 25
det er jeg helt enig med dig i
17/08-12
mdp 25
gør jeg ikk søs, men det er lidt om mig, så de ved hvordan jeg er med mine fejl søs

17/08-12

Blogger

mdp 25
mdp:
info om mig

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note