FaceUP Logo

Hjælp til Chatten Kom godt igang med at chatte

Chat information - Diverse tips

Denne side indeholder lidt infomation, så du kan komme godt igang med at chatte. Nogle af tipsne vil du også kunne finde inde på selve Chatten. Her vil du også finde en liste med nogle af de smileys, der kan benyttes.

Chat privat
Når du vil chatte privat med en profil, klik da på profilnavn og vælg "Chat privat" i menuen. Et nyt vindue vil åbnes. Under chatvinduet vil en boks, der repræsenterer denne chat vise sig. I boksen vil du kunne se om der er aktivitet/svar i Chatten. Dette er smart, hvis du skulle have flere chats igang, eller du befinder dig i hovedrummet (main). Husk at det ofte er bedst skik, og ofte giver bedst indtryk, at have snakket lidt offentligt, inden man begynder at anmode om at chatte privat.

Se profil
Du kan se en profil ved at klikke på chatnavnet og vælge "Vis profil".

Prik til...
Med "Prik til..." prikker du blidt til en chatter, som så vil høre en lyd.

Navneleg...
Hvis du vil skrive et navn hurtigt, blandt de nicks, der er på chatten, kan du skrive forbogstavet og trykke "Page Down" på dit tastatur. Er der flere med samme forbogstav kan du bladre videre ved at trykke igen.

Sådan åbner du links i chatten
Da browsere eller popup-blokkere spærrer for links, kan det være nødvendigt at du skal holde CTRL knappen nede for at se links posted på chatten. Dette trick kan også benyttes, hvis ting i profilchat-menuen skulle drille.