FaceUP Logo

Chat Regler God skik for opførsel på chatten

Retningslinier for FaceUP chatten

Vi beder dig læse følgende regler og retningslinier nøje igennem, såfremt du ønsker at benytte chatten her på faceup.dk

Ophold på chatten

Når du opholder dig på på FaceUP herunder også på FaceUP chatten er tilsvininger, chikane, mobning, trusler, samt andet, der har til formål at genere andre brugere, ikke tilladt.

Ligeledes er det ikke tilladt at spamme, skrive med Caps Lock (Store bogstaver) konstant.

FaceUP forbeholder sig retten til at smide folk ud, såfremt den enkelte supporter finder det nødvendigt.

Advarsler

Bryder du reglerne, vil du som udgangspunkt, medmindre det er et meget groft tilfælde, først modtage en advarsel. Dette er til for at gøre dig opmærksom på, at reglerne er blevet overtrådt, så du i fremtiden kan undgå at gøre netop dette igen.
Fortsætter man med at bryde reglerne efter første advarsel, vil du enten modtage endnu en advarsel, eller, hvis supporteren finder det nødvendigt, blive smidt ud fra chatten som en påmindelse om alvoren af dine handlinger.
Fortsættes der alligevel med at bryde reglerne trods flere henstillinger, vil din profil blive bortvist fra chatten, og derved mister muligheden for at komme ind på chatten igen.

Ved specielt grove overtrædelser, forbeholder FaceUP sig retten til at nægte brugeren adgang til chatten uden først at give en advarsel, samt i yderste konsekvens at slette og blokkere brugeren helt fra FaceUP.

Respekt og forståelse

Har du fået en advarsel, så tag den til dig, og undgå at bryde reglerne igen.

Advarslerne skal ikke diskuteres med den pågældende supporter. Supporterne er brugere ligesom dig, dog med den ekstra tilføjelse af at de af deres egen fritid sørger for at FaceUP er et behageligt sted at være. Det er ligeledes ikke supporterne, der har skrevet disse regler, så respekter venligst vores supportere. Vil du klage, så gør det i support-sektionen på FaceUP.

Bemærk

Alle chatbeskeder gemmes med ip adresse og tidspunkt, for at undgå misbrug og højne chatsikkerheden for brugerne på FaceUP.

FaceUP kan til hver en tid justere disse regler uden varsel, såfremt vi finder det nødvendigt. Reglerne er til for at holde ro og orden, samt gøre plads til at alle kan være her, uden at føle sig trådt på, stødt eller møde andre former for gener. Reglerne vil ikke blive lagt op til diskussion, og skal til hver en tid overholdes af enhver person med en bruger på FaceUP.

Med venlig hilsen
FaceUP